Bilgisayar TamiriSamsung

Samsung Klavye Değişimi Ümraniye

Samsung klavye değişimi cihazınızda yazı yazmaya ve veri girmemizi sağlayan klavyeler kullanıcı ile laptop arasındaki bağlantıyı sağlar. Klavyede oluşan sorunlar cihazımızı verimli kullanamamıza yol açar.
Klavye arızası tuşa basıldığında komut almaması, komutu farklı bir şekilde yazma şeklinde ortaya çıkabilir.
Bilgisayar klavyenizin tüm tuşlarında algılamama sorunu yaşanıyorsa klavye bağlantı kartı bozulmuş veya klavye ile anakart bağlantısında bir sorun olabilir.

Notebook Klavye Değişimi Nasıl Yapılır?

Samsung Laptop klavyelerinde bazı tuşlara basıldığı halde ekranda görünmüyor ya da tuşlara basılmıyor olabilir. Laptop klavye sorunlarında en sık karşılaşılan sorunlardan biri sıvı dökülmesidir. Kullanıcılar, sıvının ilk temas ettiği an bir problem yaşamayabilir ancak zaman içinde cihazda oksitlenme meydana gelmektedir. Oksitlenme sonucunda klavye ve aksam parçalar büyük oranda zarar görmektedir. Aynı zamanda kullanım süresine bağlı olarak bazı tuşların üstündeki yazılar silinebilir, tuşlar yerinden çıkabilir veya kopabilir. Firmamız, notebook klavye değişimi için sizlerden gelen talepe göre bozuk tuşları ya da direkt klavyeyi değiştirebilir. Yaklaşık 20 senedir profesyonel bir teknik servis hizmeti sağlayan firmamız, tüm laptop modelleri için birçok seçenek sunmaktadır. Samsung Klavye Değişimi.

Samsung Klavye

Laptop Sıvı Dökülmesi

Laptoplarda sıvı dökülmeleri maalesef ki hepimizin başına gelebiliyor. Böyle bir durum ile karşılaştıysanız yapacağınız ilk iş notebooku kapatıp bataryayı çıkarmak olmalıdır. Aksi halde klavyenin üzerine dökülen sıvı direkt anakarta ya da anakart üzerindei parçalara zarar verebilir. Bu durumda yine bizler Tamir Pasajı olarak sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Laptop Klavyesi Neden Bozulur ?

Tamir Pasajı servisimiz her marka Laptopun klavyesini 15 dakika ie 2 saatlik bir süre ile değişimini yapabilmektedir. Adetli ve Çeşitli klavye stoğumuz ile bir çok marka notebookun klavyesinin değişim imkanını sağlamaktayız. Klavyeler sadece sıvı temasları ile arıza yapmamaktadır. Evcil hayvanlar ve minik çocuklarımızın marifetiyle de bozulabilmektedir. Klavye bozulması çoğu zaman klavye tuşlarının yerinden çıkması şeklinde gerçekleşir. Mekanizmasından ayrılan klavye tuşlarını tekrar yerine takmak isterken daha da kötü duruma getirebilirsiniz. Mevcut tuşların mekanizmayı tutan tırnakların zorlamalar sırasında kırılmasıyla klavye onarılmaz bir hal alabiliyor. Bu durumda da klavyenin tamamının değişimi gerekebiliyor.

Samsung Klavye

Servisimize Gelecek Müşterilerimizin Dikkatine !

Sayın Müşterilerimiz;

Ürün stok durumunu ve servis yoğunluğunu öğrenmek, sizleri bekletmemek adına randevu sistemi ile çalışmaktayız. Bunun için gelmeden önce 0555 978 5236 ‘dan arayarak yoğunluk durumunu öğrenmenizi rica ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Başa dön tuşu
Hemen Arayın!