SamsungTelefon Tamiri

Samsung Galaxy M21 Ekran ve Pil Değişimi

Samsung Galaxy M21 Ekran ve Pil Değişimi

Samsung Galaxy M21 Pil Değişimi Ümraniye

Samsun M21 cihazı 6000 mAH bir pile sahip fakat bu bataryada her batarya gibi bir süre sonra ömrünü yitirir ve bataryanın şoklanması veya değişmesi gerekir. Batarya değişimlerinde cihazınızda hiçbir şekilde bilgi kaybı olmaz. İlk günkü hali gibi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Samsung Galaxy M21

Samsung Galaxy M21 Ekran Değişimi Ümraniye

Galaxy M21 ekran değişiminin ardından cihazınızın performansı artar. Cihazınızın dokunmatik hassasiyeti ile ekran görüntü kalitesi ilk günkü kadar kaliteli haline geri döner. Ekran değişiminde cihaza format atılmaz. Telefonunuzda bilgi kaybı olmaz veya uygulamalarınız silinmez.

Samsung Galaxy M21

Samsung Telefon Tamir, her model cihaz onarımı ve parça değişiminde kaliteli ve hızlı bir performans sergilemektedir. Android işletim sistemine sahip bu akıllı cihazlar, tüm Dünya’da büyük satış oranlarına sahipti. Çok büyük bir kullanıcıyı bünyesinde barındıran Samsung marka cep telefonları, elektronik anlamda da oldukça sağlam bir teknolojiye ev sahipliği ediyor! Günlük yaşamın vazgeçilmezleri arasında yerini alan cep telefonları, Türkiye’de de oldukça yoğun talep görmektedir. Tamir Pasajı Samsung cep telefonu özel teknik servisi olarak, model fark etmeksizin meydana gelen arızalanmaları en kısa süre içerisinde çözüme veya arıza tespitinde aktif rol oynamaktadır. Samsung cihazlarda sık sık meydana gelen tespit ettiğimiz arızalar şu şekildedir;

  • Telefonun kendi kendine açılıp kapanması
  • Şarj girişinin bozulması
  • Telefon pilinin çabuk bitmesi
  • Wifi etkinleştirildiğinde telefonun donması
  • Ekran kırılması
  • Donma ve kasma problemleri

Samsung Galaxy M21

Samsung Galaxy M21 Ekran ve Pil Değişimi profesyonel ekipmanlar ile alanında usta kişiler tarafından yapılmaktadır. Galaxy M21 özelliklerinden dolayı tercih edilmektedir. Ekran Teknolojisi olarak PLS teknolojili ekran tercih edilmiştir. 32GB Hafızalı modellerde 3GB RAM64GB Hafızalı modelde 4GB RAM bulunmaktadır. İşlemci olarak Samsung Exynos 7 Series 9611 2.3GHz İşlemciye yer verilmiştir. Birinci Kamera çözünürlüğü 48 Mp, ikinci arka kamera 8 Mp, üçüncü arka kamera çözünürlüğü 5 Mp, ön kamerada ise 8Mp teknolojiler kullanılmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Başa dön tuşu
Hemen Arayın!