Bilgisayar TamiriToshiba

Toshiba Batarya Değişimi Ümraniye


Laptop Tamiri Güvenli Hizmet

Toshiba Batarya Değişimi kişilerin daha az harcayarak iş veya eğitim masraflarını ekonomik olarak çözmelerini sağlıyor. Özellikle 2020-2021 yılı virüs atlatma süreci ile birlikte bilgisayar, dizüstü notebook ve tabletler eğitim ya da iş için günlük yaşamın bir parçası haline geldi. Toshiba Batarya Değişimi, çalışmaların aksaması anlamına gelmektedir. Aksamanın yaşanmaması için sorunlara profesyonel bir teknik servis ekibi müdahale etmelidir. Aksi halde cihazlar, geri dönüşü olmayan şekilde bozulabilir. Laptop tamiri konusunda firmamız Tamir Pasajı sizlere deneyimli ekibiyle  en iyi laptop servisi olmak için hizmet sunmaktadır.

Toshiba Batarya
Toshiba Batarya tamiri

Firmamız Tamir Pasajı laptop, bilgisayar türü cihazların hassasiyetine dikkat çekmektedir. Bu cihazlar, oldukça farklı teknik özelliklerle donatılmaktadır. Her markanın kendine has bir özelliği vardır. Bir sorun halinde müdahaleler bu farklılıklar esas alınarak yapılmalıdır.

Firmamız, çağımız teknolojisini yakından takip eden yenilikleri uygulayan bir çalışma anlayışına sahiptir. Laptop ve bilgisayar markalarını yakından tanıyan ekibimiz, onların ihtiyaçlarına uygun çözümler getirmektedir. Sizlere laptop tamiri hususunda sunduğumuz çözümler hızlı ve güvenilir yöntemleri içermektedir.

Garantili Batarya Değişimi

Toshiba Batarya

Orijinal Laptop Parçaları

Gerçekleşen bir arızada bilgisayar tamiri sırasında parça değişimine ihtiyaç duyulabilir. Bu durumlarda dikkat olunması tavsiye edilmektedir. Bilgisayar veya laptop için kullanılan parçaların muhakkak surette orijinal olması önemlidir. Orijinal olmayan kalitesiz parçalar, cihazın performansını olumsuz etkiler. Ve bu parçalar bir süre sonra cihazın tamamen bozulmasına neden olabilir. Orijinal Laptop Parçaları.

Sizlerin ihtiyaçlarınıza yanıt veren firmamız, parça değişiminde orijinal parçaları kullanmaktadır. Bu parçalar cihazın markasına uygun olan ürünlerdir. Cihazınıza uygun A kalite olarak üretilen, yüksek performanslı parçalarla değişim sağlanmaktadır. GARANTİLİ PARÇA

Yerinde Laptop Servisi

Firmamız, Tamir Pasajı olarak sunduğu hizmetlerini yerinde gerçekleştirmektedir. Servis talebinde bulunduğunuz an gelerek, cihaza bulunduğu yerde müdahalede bulunmaktayız. Hizmetlerimizde problemlere hızlı çözümler sunmak hedefimizdir. Talepleriniz aynı gün içinde yanıtlanmaktadır.

Sunduğumuz Tamir Pasajı hizmetleri, kısa sürede başarıyla tamamlanmaktadır. Tüm bunlar için bizi aramanız yeterlidir.

Servisimize Gelecek Müşterilerimizin Dikkatine !

Ürün stok durumu ve servis yoğunluk durumu anlık olarak değiştiği için sizleri bekletmemek adına önceden arayıp iş yerimizdeki durumu öğrenip cihazınızı bırakabilirsiniz. Bunun için gelmeden önce 0555 978 5236 ‘dan arayarak yoğunluk durumunu öğrenmenizi rica ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Başa dön tuşu
Hemen Arayın!