Bilgisayar TamiriCasper

Casper Klavye Değişimi Ümraniye

Casper klavye değişimi cihazınızda yazı yazmaya ve veri girmemizi sağlayan klavyeler kullanıcı ile laptop arasındaki bağlantıyı sağlar. Klavyede oluşan sorunlar cihazımızı verimli kullanamamıza yol açar.
Klavye arızaları tuşlara basıldığında tepki vermemesi, tuşu farklı algılama şeklinde ortaya çıkabilir.
Eğer bilgisayarınızın, klavyenizin tuşlarında algılamama sorunu yaşanıyorsa klavye anakartı bozulmuş olabilir veya klavye ile anakart bağlantısında bir sorun olabilir.

Casper Klavye Değişimi

Notebook Klavye Değişimi Nasıl Yapılır?

Casper Laptop klavyelerinde bazı tuşlara basıldığı halde ekranda görünmeyebilir ya da tuşlara basılmayabilir. Laptop klavye sorunlarında en sık karşılaşılan sorunlardan biri sıvı dökülmesidir. Sizler, sıvının ilk temas ettiği an bir problem yaşamayabilir ancak zaman içinde cihazda oksitlenme meydana gelmektedir. Oksitlenme doğrultusunda klavye veya diğer parçalar büyük oranda zarar görmektedir. Aynı zamanda kullanım sıklığına bağlı olarak bazı tuşların üstündeki yazılar silinebilir, tuşlar yerinden çıkabilir veya kopabilir. Tamir Pasajı olarak, laptop klavye değişimi için sizden gelen talep doğrultusunda belirli tuşları ya da klavyeyi değiştirebilir. Yaklaşık 20 senedir profesyonel bir teknik servis hizmeti sağlayan firmamız, tüm laptop modelleri için birçok seçenek sunmaktadır. Casper Klavye Değişimi.

Casper Klavye Değişimi

Laptop Sıvı Dökülmesi

Laptoplarda sıvı dökülmeleri maalesef ki hepimizin başına gelebiliyor. Böyle bir durum ile karşılaştıysanız yapacağınız ilk iş notebooku kapatıp bataryayı çıkarmak olmalıdır. Aksi halde klavyenin üzerine dökülen sıvı direkt anakarta ya da anakart üzerindei parçalara zarar verebilir. Bu durumda yine bizler Tamir Pasajı olarak sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Casper Klavye Değişimi

Laptop Klavyesi Neden Bozulur ?

Tamir Pasajı servisimiz her marka Laptopun klavyesini 15 dakika ile 2 saatlik bir süre ile değişimini yapabilmektedir. Çeşitli klavye stoğumuz ile bir çok marka laptopun klavyesinin değişim imkanını sağlamaktayız. Klavyeler sadece sıvı temasları ile arıza yapmamaktadır. Evcil hayvanlar ve minik çocuklarımızın marifetiyle de bozulabilmektedir. Bu sorunlar çoğu zaman klavye tuşlarının yerinden çıkması şekinlde olmaktadır. Mekanizmasından koptan tuşlar tekrar yerine takmak istenirken daha da kötü duruma gelebiliyor. Klavye üzerindeki tuşların mekanizmayı tutan tırnakların zorlamalar sırasında kırılması ile onarılmaz hale gelebiliyor. Bu durumda da klavyenin tamamının değişimi gerekebiliyor.

Casper Klavye Değişimi

Servisimize Gelecek Müşterilerimizin Dikkatine !

Ürün stok durumu ve servis yoğunluk durumu anlık olarak değiştiği için sizleri bekletmemek adına önceden arayıp iş yerimizdeki durumu öğrenip cihazınızı bırakabilirsiniz. Bunun için gelmeden önce 0555 978 5236 ‘dan arayarak yoğunluk durumunu öğrenmenizi rica ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Başa dön tuşu
Hemen Arayın!