Bilgisayar Tamiri

Notebook Tamiri Ümraniye

Notebook Ekran Değişimi

Notebook ekran değişimi çok dikkatli davranılması gereken bir tamir işlemidir. Yanlış bir işlem uygulanırsa ekrandan giden yuvanın kırılması veya kasanın kırılmasına kadar gidebilir. Bu nedenle bu tür arızaları güvendiğiniz, ekran değişimi konusunda işinde uzman firmalara vermeniz sizin için ve cihazınız için yerinde bir karar olacaktır.

Notebook Tamiri

Notebook Fan Temizliği / Değişimi

Notebookunuz ısınma  sonrası kapanıyorsa muhtemelen fanların aşırı tozlanmasından ya da bakır boruların artık işlem görmemesinden kaynaklanıyordur. Bu durumda yapılacak olan işlem fanların değişim işleminin yapılmasıdır.

Notebook Tamiri

Notebook Menteşe Tamiri

Notebooklarda menteşe kırılmaları maalesef meşhurdur. Yanlışlıkla ekran ile klavyenin ortasında unutulan bir nesnenin unutulmasından sonra ekran kapağını kapattığınızda, notebookunuzun elinizden düşmesinin sonucunda vb. menteşeler kırılır ve bu durumda kasa ya da menteşe onarımı yapılması gerekir.

Notebook Tamiri

Notebook Şarj Soketi Tamiri / Değişimi

Laptop Şarj Soketi (Giriş Yeri) değişimi ve tamiri hizmeti veren firmamız; Acer, Asus, Casper, Dell, Exper, Hp, Lg, Lenovo, Samsung, Toshiba ve Sony laptoplarınızın şarj soketi giriş yeri tamiri ve değişimi işlemlerini yapmaktayız.

Notebook Tamiri

Notebook Tamiri Sırasında Bilgilerim Silinir Mi ?

HAYIR. Kesinlikle hiç bir bilginiz silinmez.

Laptop Anakart Tamiri

Anakart tamiri yalnızca konusunda uzman ve profesyonel ekipmanlara sahip olan teknik servisler tarafından gerçekleştirilmelidir. Reballing, chipset ve ekran kartının tamir işlemlerinde profesyonel anakart tamirinde kullanılan profesyonel ekipmanlar olmadan yapılan onarımlardan düzgün bir sonuç elde etmeniz mümkün değildir.

Laptop Batarya Değişimi

İlk önce laptop güç kablosundan çıkarılır. Elektrik akımı geçme olasılığını en düşüğe indirmek için bu işlem yapılmalıdır. Ardından dikkatli davranarak vidalar tornavida ile sökülerek arka kapak sökülür. Batarya ayrı bir şekilde vidalarla sabitlenmiştir. Uygun tornavida ile batarya yerinden sökülerek uygulanmak istenilen işlem uygulanır. Dişlilere dikkat edilerek yeni batarya yerine takılır ve test edilir.

Notebook Tamiri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Başa dön tuşu
Hemen Arayın!