Bilgisayar TamiriMonster

Monster Batarya Değişimi Ümraniye


Laptop Tamiri Güvenli Hizmet

Monster Laptop tamiri insanların daha az para harcayarak eğitim veya iş masraflarını ekonomik yönde çözmelerini sağlıyor. 2020 yılında pandemi ile birlikte tablet, bilgisayar ve dizüstü bilgisayarlar günlük yaşantımızın bir parçası haline geldi. Monster Batarya Değişimi, çalışmaların aksaması anlamına gelmektedir. Aksamanın yaşanmaması adına arızalara profesyonel bir teknik servis müdahale etmelidir. Aksi halde cihazlar, geri dönüşü olmayan şekilde bozulabilir. Laptop tamiri konusunda firmamız Tamir Pasajı sizlere deneyimli ekibiyle  en iyi laptop servisi olmak için hizmet sunmaktadır.

Monster Batarya tamiri

Firmamız Tamir Pasajı laptop, bilgisayar türü cihazların hassasiyetine dikkat çekmektedir. Bu cihazlar, oldukça farklı teknik özelliklerle donatılmaktadır. Her markanın kendine has bir özelliği vardır. Bir arıza halinde bu farklılıklar esas alınarak müdahale yapılmalıdır.

Firmamız, güncel teknolojiyi yakından takip edip yenilikleri uygulayan bir çalışma prensibine sahiptir. Notebook ve bilgisayar markalarını yakından tanıyan ekibimiz, onların ihtiyaçlarına uygun çözümler getirmektedir. Sizlere laptop tamiri hususunda sunduğumuz çözümler hızlı ve güvenilir yöntemleri içermektedir.

Orijinal Laptop Parçaları

Gerçekleşen bir arıza olduğunda bilgisayar tamiri yapılırken parça değişimine ihtiyaç duyulma ihtimali vardır.. Bu durumlarda dikkat olunması tavsiye edilmektedir. Bilgisayar veya laptop için kullanılan parçaların orijinal olması önemlidir fakat sizin tercihinize göre orijinale yakın parçalarda kullanılabilir. Orijinal olmayan kalitesiz parçalar, cihazın performansını olumsuz etkiler ve bu parçalar bir süre sonra cihazın tamamen bozulmasına neden olabilir. Orijinal Laptop Parçaları. Monster Batarya Değişimi

Sizlerin ihtiyaçlarınıza yanıt veren firmamız, parça değişiminde orijinal parçaları kullanmaktadır. Bu parçalar cihazın markasına uygun olan ürünlerdir. Cihazın üretim firması tarafından geliştirilen, parçalarla değişim sağlanmaktadır.

Yerinde Laptop Servisi

Firmamız, Tamir Pasajı olarak sunduğu hizmetlerini yerinde gerçekleştirmektedir. Hizmetlerimizde problemlere hızlı çözümler sunmak hedefimizdir. Talepleriniz aynı gün içinde yanıtlanmaktadır.

Sunduğumuz Tamir Pasajı hizmetleri, kısa sürede başarıyla tamamlanmaktadır. Tüm bunlar için iş yerimize gelmeniz yeterlidir.

Servisimize Gelecek Müşterilerimizin Dikkatine !

Sayın Müşterilerimiz;

Ürün stok durumunu ve servis yoğunluğunu öğrenmek, sizleri bekletmemek adına randevu sistemi ile çalışmaktayız. Bu yüzden gelmeden önce 0555 978 5236 ‘dan arayarak yoğunluk durumunu ve stok durumunu öğrenmenizi rica ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Başa dön tuşu
Hemen Arayın!