Bilgisayar TamiriLenovo

Lenovo Klavye Değişimi Ümraniye

Lenovo Klavye Laptopumuza komut vermeye ve veri girmemizi sağlayan, kullanıcı ile notebook arasında bağlantıyı sağlar. Klavyede oluşan sorunlar cihazımızı verimli kullanamamıza yol açar.
Klavye arızaları tuşlara basıldığında komut almaması, komutu farklı algılama şeklinde ortaya çıkabilir.
Eğer bilgisayar klavyenizin tüm tuşlarında algılamama sorunu yanıyorsa klavye kartı bozulmuş olabilir veya klavye ile anakart bağlantısında bir sorun olabilir.

Notebook Klavye Değişimi Nasıl Yapılır?

Lenovo Klavyelerinde bazı tuşlara basıldığı halde ekranda görünmeyebilir ya da tuşlara basılmayabilir. Notebook klavye problemlerinde en sık karşılaşılan sorunlardan biri sıvı temasıdır. Kullanıcılar, sıvının ilk döküldüğü an bir problem yaşamayabilir ancak zaman içinde cihazda oksitlenme meydana gelmektedir. Oksitlenme sonucunda klavye ve diğer parçalar büyük oranda zarar görmektedir. Aynı zamanda kullanım süresine bağlı olarak bazı tuşların üstündeki simgeler silinebilir, tuşlar yerinden oynayabilir ya da kopabilir. Firmamız, laptop klavye değişimi işlemi için kullanıcıdan gelen talep doğrultusunda sadece belirli tuşları ya da tüm klavyeyi değiştirebilir. Uzun yıllardır profesyonel bir hizmet veren firmamız, notebook klavye modelleri için birçok seçenek sunmaktadır.

Lenovo Klavye

Laptop Sıvı Dökülmesi

Laptoplarda sıvı (cola, su, soda) dökülmeleri maalesef ki hepimizin başına gelebiliyor. Böyle bir durum ile karşılaştı iseniz yapacağınız ilk şey cihazı kapatıp bataryayı çıkarmak olmalıdır. Aksi halde Lenovo klavye üzerine dökülen sıvı direkt anakarta zarar verebilir. Bu durumda yine bizler Tamir Pasajı olarak sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Laptop Klavyesi Neden Bozulur ?

Tamir Pasajı servisimiz her marka Laptopun klavyesini 15 dakika ie 2 saatlik bir süre ile değişimini yapabilmektedir. Adetli ve Çeşitli klavye stokumuz ile bir çok marka laptopun klavyesinin değişim imkanını sağlamaktayız. Klavyeler sadece sıvı temasları ile arıza yapmamaktadır. Evcil hayvanlar ve minik çocuklarımızın marifetiyle de bozulabilmektedir. Bu bozulma çoğu zaman klavye tuşlarının yerinde çıkması şekilde olmaktadır. Yerinden, mekanizmasından ayrılan klavye tuşları tekrar yerine takmak istenirken daha da kötü duruma gelebiliyor. Mevcut tuşların mekanizmayı tutan tırnakların zorlamalar sırasında kırılması ile onarılmaz hale gelebiliyor. Bu durumda da klavyenin tamamının değişimi gerekebiliyor.

Lenovo Klavye

Servisimize Gelecek Müşterilerimizin Dikkatine !

Sayın Müşterilerimiz;

Ürün stok durumu ve servis yoğunluk durumu anlık olarak değiştiğinden sizleri bekletmemek adına randevu sistemi ile çalışmaktayım. Bunun için gelmeden önce 0555 978 5236 ‘dan arayarak yoğunluk durumunu öğrenmenizi rica ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Başa dön tuşu
Hemen Arayın!