iPadTablet Tamiri

iPad Ekran Değişimi Ümraniye

iPad Ekran Değişimi Nasıl Yapılır

iPad ekran ve cam üzerinde meydana gelen hasarlar sonucu dokunmatik özelliğinin kaybolması veya kırıklar sebebiyle telefonda kötü bir görüntü oluşması söz konusu olabilir. iPad tamir.

Tamir Pasajı olarak iPad cihazı ekran değişimi işlemleri uzman personelimizle gerçekleştirmekteyiz.

Ekran, Dokunmatik, Ön cam Değişimi

Ekran Değişimi,

  • A Kalite parçalar kullanılmaktadır.
  • Arıza tespit ücreti alınmamaktadır.
  • Firmamıza ürününüzü Kargo, Kurye veya elden teslim edebilirsiniz.

Ekran Değişimi Esnasında,

  • Kasanın kenarlarında düşme sonucu oluşan yamukluklar düzeltilmektedir.
  • Uzun süre kullanımdan kaynaklı oluşan tozlar ve diğer pislikler temizlenmektedir.
  • Mikrofon ve kamera önleri temizlenmektedir.
ipad ekran değişimi

iPad Ekran (LCD) Değişimi

iPad’inizin ekranı düşme sonucu kırılır ya da kararısa, sesi açar ancak görüntüyü açmazsanız, ekranınızda lekeler, ölü pikseller veya renkler varsa, ne yazık ki LCD yani iç ekranınız hasar görür, esniyor veya kırık. Bu ve benzeri problerden herhangi biriyle karşılaşırsanız, LCD ( iç ) ekranınız yenisiyle değiştirilmelidir.

iPad Dokunmatik (Ön Cam) Değişimi

iPad’iniz yere düştüyse ve ekranın önündeki cam çatladıysa, tam bir ekran değişikliği gerektirmeden dış camı değiştirerek masraflarınızı en aza indirebilirsiniz. Dokunmatik (ön cam) anahtarlamada LCD ekranınız değişmez. Sadece ön cam değişecek ve iPad operasyondan sonraki ilk güne bakacak. Ön cam değiştirme işlemi profesyonel işçilik gerektirir. Bu yalnızca ön camı değiştirilebilen iPad’ler için geçerlidir.

ipad ekran değişimi

Göz önünde ekran değişimi

iPad Ekran Değişimi dahil olmak tüm tamir ve ekran değişimi işlemlerimizi müşterilerimizin gözünün önünde gerçekleştiriyoruz.

6 Ay Garanti

Samsung Tablet Ekran Değişimi başta olmak üzere tüm ekran değişimi ve ekran tamiri işlemlerinizde Ümraniye Tamir Pasajı olarak  6 Ay Garanti veriyoruz. Garanti bilgilerini kapsam koşullarını iletişim bilgilerimizden detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

6 ay garanti

Neden Ümraniye Tamir Pasajı?

Ümraniye Tamir Pasajı olarak bu sektörde neredeyse 15 yılımızı geride bırakmaktayız. Bu zaman içinde gerek ikinci el alım satım  gerekse de teknik servis ve ekran değişiminde sizler için her zaman hizmetin en iyisini ve en kalitelisini sunarak  müşteri memnuniyetini kendimize bir ilke haline getirmiş bulunmaktayız.

Bilgilerim Silinir Mi?

Tablet Ekran Değişimi başta olmak üzere tüm ekran değişimlerinizde cihazınızdaki verilerin tamamı korunur. Hiçbir bilinizin silinmediği gibi ekran değişiminde telefonunuzdaki hiçbir ayar silinmez veya değişmez.

ipad ekran değişimi

letişim Bilgileri

Adres : Atatürk Mah. Güler Sok.  No:9/A Ümraniye/ İstanbul

 GSM : 0555 978 52 36

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Başa dön tuşu
Hemen Arayın!