Bilgisayar TamiriHP

HP Notebook Ekran Değişimi

HP Notebook Tamiri olarak profesyonel ekibimiz ile cihazınızda oluşan tüm sorunlara teknik destek vermekteyiz. Servisimize bırakılan HP marka tüm model laptopların stok duruma göre yedek parçaları mevcuttur servisimizde aynı gün içerisinde ücretsiz arıza tespiti yapılarak kullanıcı/firmaya cihazın sorunu hakkında bilgi verilerek onay alınır. Onay alınan cihazın arızası giderilerek tüm testleri yapılır ve kullanıcıya teslim edilir.

Laptop Ekran Değişimi Nasıl Yapılır ?

HP Laptop Ekran değişimi dikkat gerektiren bir işlemdir. Yanlış bir işlem sonucunda anakarttan ekrana giden parçanın kopmasına ya da yuvanın kırılması en kötüsü kasanın kırılmasına kadar gidebilir. İstanbul’da bir çok Notebook ekran değişimi yapan firmalar var cihazınızı güvendiğiniz işinde usta bir Teknik Servis ekibine vermeniz cihazınız için yerinde bir tercih olacaktır. Notebook’unuzu teslim edeceğiniz Teknik servisi araştırın güvenmediğiniz ve işinde profesyonel olmayan ellere bırakmayın.

HP Laptop & notebooklarda ekran kırılmaları, ekranda çatlaklar oluşması, gölge şeklinde karartı olması malesef ki meşhurdur, çünkü HP Laptop ekranlar incecik cam ve filmden oluştuğundan bırakın yere düşürmeyi ufacık bir darbe bile alsa ise kırılabilir. Bu durumda yapacağınız tek şey ekran değişimi işlemidir.

Eğer HP Laptopunuz üzerine sıvı döküldü ise (cola, su, soda) yapacağınız ilk şey cihazı kapatıp bataryayı çıkarmak olmalıdır. Aksi durumda klavyenin üzerine dökülen sıvı ekrana zarar verdiği gibi diğer bileşenlere de zarar verebilir. HP laptop’unuzu kapattıktan sonra kurutarak temizleyin ve ekranı vga yada hdmi kablo ile tv ye bağlayın görüntü gelirse sadece ekran değişimi gerekir, görüntü gelmezse anakart zarar görmüş demektir ve bu durumda yapılacak tek şey HP Laptop anakart tamiri işlemidir.

HP Notebook

Verilerim silinir mi?

Normal durumlarda yapılacak işlemin verilerinin tutulduğu bileşenlerle ilişkisi olmadığı için herhangi bir kayıp olması ihtimali hiçbir şekilde söz konusu değildir. Arıza tespit işlemi aşamasında buna neden olabilecek başka bir sorun(Anakart, HDD, Power v.b.) tespit edilecek olursa ya da risk tespit edilirse teknisyenlerimiz size bu konuda daha detaylı bilgi verip gerekli yönlendirmeyi yapacaktır.

HP Notebook

Servisimize Gelecek Müşterilerimizin Dikkatine !

Sayın Müşterilerimiz;

Ürün stok durumu ve servis yoğunluk durumu anlık olarak değiştiği için sizleri bekletmemek adına önceden arayıp iş yerimizdeki durumu öğrenip cihazınızı bırakabilirsiniz. Bunun için gelmeden önce 0555 978 5236 ‘dan arayarak yoğunluk durumunu öğrenmenizi rica ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Başa dön tuşu
Hemen Arayın!